Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Jäsenpalvelut ja -edut

Palvelujemme ja jäsenetujemme tavoitteena on auttaa sinua työsuhdeasioissa ja työelämän ongelmatilanteissa. Haluamme edistää hyvinvointiasi ja terveyttäsi tarjoamalla monipuolisesti erilaisia etuja niihin liittyen. Lisäksi saat SPALin jäsenenä useita muita rahanarvoisia jäsenetuja.

Työsuhdeneuvonta

Työpaikan ongelmissa ja työsuhdeasioissa tukenasi ovat jäsenyhdistykset luottamusmiehineen ja liiton toimisto. Lue lisää.

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus, oikeusapu

Työsuhteeseesi liittyvissä riidoissa ja oikeudenkäynneissä turvanasi ovat kattavat vakuutukset ja maksuton neuvonta ja oikeusapu. Lue lisää.

Lisävakuusrahasto

Sinulla on mahdollisuus hakea taloudellista tukea työtapaturmien ja työperäisten sairauksien hoitoon. Lue lisää.

Työttömyyskassa

Työttömänä, lomautettuna ja vuorotteluvapaalla saat taloudellista turvaa työttömyyskassasta: ansiopäivärahaa ja vuorotteluvapaakorvausta. Lue lisää.

Matkustaja- ja tapaturmavakuutukset

Jäsenyyteesi sisältyy vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutus. Ne antavat turvaa harrastuksissasi ja matkoillasi. Lue lisää.

Liikunta ja hyvinvointi

Tuemme jäsentemme hyvinvointia ja liikkumista. SPALin jäsenenä saat etuja hyvinvointikursseille, hierontaan ja erilaisiin liikuntapaikkoihin. Lue lisää.

Edut lomalle ja vapaa-aikaan

Liittomme jäsenenä saat etuja loman viettoon ja vapaa-aikaan, esimerkiksi laivamatkoista, loma-asunnoista ja Muumimaailman päivälipusta. Lue lisää.

Edut liikkeisiin ja palveluihin

SPAL tarjoaa jäsenilleen CityShopparin käyttöön maksutta. Lisäksi käytössäsi ovat High Peak -etukaupan ja Jäsenedut.fi-palvelun edut. Lue lisää.

Koulutustuki

SPAL tukee jäsentensä koulutusta. Voit hakea liitosta apurahaa omaehtoiseen koulutukseen ja opinnäytetöiden toteuttamiseen. Lue lisää.

Jäsenmobiili

SPALin jäsenmobiililla käytät jäsenetujasi, luet liiton jäsenuutiskirjeen, tiedotteet ja Pelastusalan ammattilainen -verkkolehden. Lue lisää.

Pelastusalan ammattilainen -lehti

Pelastusalan ammattilainen -lehti on ilmainen jäsenetusi, joka lähetetään painettuna kotiisi. Lehti ilmestyy myös verkkolehtenä.

Muita jäsenetuja

Osalla SPALin jäsenyhdistyksistä on omia paikallisia etuja, kuten jäsenten käytettävissä olevia mökkejä, virkistysmatkoja jäsenille ja heidän perheilleen tai muita etuja. Näistä kannattaa kysyä suoraan yhdistyksestä.

Näin jäsenetuja hyödynnettiin

Näin liitto auttaa jäseniään