Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Matkustaja- ja tapaturmavakuutukset

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on vakuuttanut Sinut IFin Liittovakuutuksella, johon sisältyy turva vapaa-ajan matka- ja tapaturmavahinkojen varalle.

Lisäksi olet vakuutettu Järjestövakuutuksella osallistuessasi liiton tapahtumiin. Ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta Sinulla on liiton jäsenenä myös Ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus.

Liittovakuutuksessa vakuutettuina ovat SPALin jäsenet, myös opiskelija- ja eläkeläisjäsenet. Eläkeläisjäsenen vakuutusturva päättyy sen vuoden lopussa, kun hän täyttää 65 vuotta.

Liittovakuutukseen kuuluvassa matkustajavakuutuksessa vakuutetun vanhemman ja isovanhemman mukana samalla matkalla matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset sisältyvät vakuutukseen, kuitenkin samanaikaisesti vain yhden vakuutuksen perusteella.

Matkustajavakuutuksen vakuutuskorttina toimii liiton jäsenkortti tai jäsenmobiili. Jäsenmobiilin voit tilata SPALin toimistolta, toimisto@spal.fi, helposti kännykkääsi. Vakuutuskortti toimii jäsenmobiilissa myös ilman internet-yhteyttä.

Vakuutusten sisällöistä saat tarkempaa tietoa Ifin jäsensivuilta

Vakuutusasioissa kannattaa asioida suoraan If-asiakaspalvelun kanssa, puh. 010 19 19 19.

SPALin jäsenenä saat myös jopa 56 % alennusta Kalevan tarjoamasta henkivakuutuksesta. Kalevan kautta vakuutat myös perheenjäsenesi edulliseen hintaan. Mikäli haluat tarkempia tietoja vakuutuksesta, olethan suoraan yhteydessä Kalevaan.

Mies meloo merellä.

Näin ilmoitat vahingosta

Ifin matka-apu palvelee 24/7, puh. +358 10 19 19 99.

Näin haet korvausta

  1. Kirjaudu pankkitunnuksillasi Ifin Omille sivuille osoitteessa if.fi/omatsivut
  2. Valitse sivun yläreunasta Omat vahingot. Omat vahingot -sivulla näet kaikki vahinkoihin liittyvät asiakirjat.
  3. Valitse vahinkoilmoitus, jonka haluat täyttää. Jos esimerkiksi ilmoitat sattuneesta tapaturmasta, niin valitse valikosta ”Minä ja perheenjäseneni” vahinkoilmoituspohja nimeltä ”Tapaturma: Ilmoita uudesta vahingosta tai täydennä kuluja aikaisemmin ilmoittamaasi vahinkoon”.
  4. Täytä ilmoitus ja klikkaa lopuksi lähetä.

Takaisin jäsenetuihin