Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Jäsenkortti ja jäsenmobiili

Jäsenyytesi SPALissa todistat älypuhelimessa toimivalla mobiilijäsenkortilla eli jäsenmobiililla tai jäsenkortilla. Kortti kannattaa pitää mukana, koska sillä saa rahanarvoisia etuja.

Jäsenkortti ja jäsenmobiili toimivat matkustajavakuutuksen todistuksena. Molemmista löydät myös jäsennumerosi, jolla pääset kirjautumaan liiton ekstranettiin ja todistamaan jäsenyytesi, kun käytät SPALin jäsenetuja.

Puhelin, jossa on avoimena SPALin jäsenmobiili.

Jäsenmobiili kannattaa ottaa käyttöön, sillä se on enemmän kuin jäsenkortti. Jäsenmobiililla käytät jäsenetuja, luet jäsenuutiskirjeen, SPALin uutiset ja Pelastusalan ammattilainen.fi -lehden. Saat siihen tiedon myös uusista jäseneduistasi.

Tutustu tarkemmin jäsenmobiiliin

Uusille jäsenille jäsenmobiilin latauslinkki

Liittyessäsi SPALiin lähetämme sinulle jäsenmobiilin latauslinkin tekstiviestillä puhelinnumeroon, jonka ilmoitat numeroksesi liittyessäsi SPALiin liittymislomakkeella tai jäsenpalvelujen verkkoasioinnissa.

Mikäli haluat muovisen jäsenkortin käyttöösi, tilaa se erikseen liiton toimistolta, toimisto@spal.fi. Ilmoita postitusosoite, johon haluat kortin lähetettävän. Jos tarvitset korttia matkaa varten, tilaa kortti vähintään kuukausi ennen matkaasi.