Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Opiskelijajäsen

Opiskeletko pelastusalan ammattilaiseksi, ensihoitajaksi tai hätäkeskuspäivystäjäksi? Pääset jo opiskeluaikana osaksi ensilinjan auttajien ammatillista yhteisöä, kun liityt Pelastusalan ammattilaiset SPALin jäseneksi alan opinnot aloitettuasi. Lisäksi saat käyttöösi arvokkaita etuja ja palveluja.

GDPR-asetuksen piilottamaa sisältöä
Hyväksyttyäsi evästeet sivuston ulkopuolinen sisältö (esim. Youtube-videot ja Google Maps -kartat) ladataan sivulle

Opiskeluajalta et maksa lainkaan liiton jäsenmaksua. Ansiotuloista, kuten kesätöistä, maksat normaalin jäsenmaksun. Opiskelijajäsenenä saat samat jäsenedut kuin muutkin liiton jäsenet. Voit myös liittyä JATTK-työttömyyskassaan, jos olet työssä opiskelujesi aikana.

Liity jäseneksi
Katso liiton jäsenedut

Jo opiskeluaikana kannattaa liittyä SPALin jäseneksi

Rovaniemeläinen Roni Jänkälä aloitti pelastajatutkinnon opiskelun Kuopiossa elokuun lopussa ja liittyi samalla SPALin jäseneksi.
– Oli luontevaa valita oman alan suurin liitto. Liittymisen yhteydessä havaitsin ilokseni, että kaikki jäsenedut ovat myös jo opiskelijoiden käytettävissä. Ja mikä parasta, opiskeluaikana ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Lue lisää Ronin ajatuksia jäsenyydestä

Pidä jäsenyystietosi ajan tasalla

Pidäthän jäsenyystietosi ajan tasalla jo opiskelujesi aikana. Ilmoita meille jos esimerkiksi menet kesätöihin, vaihdat yhdistystä tai puhelinnumerosi muuttuu. Voit muuttaa tietojasi kätevästi jäsenpalvelujen verkkoasioinnissa tai täyttämällä ja postittamalla jäsenilmoituslomakkeen.

Muista kertoa myös valmistumisestasi.

Jäsentietojen muuttaminen
Ohjeet valmistuvalle

STTK:n työelämään.fi sivuilta löydät tietoa työelämän pelisäännöistä.