Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Edut liikkeisiin ja palveluihin

24rent -yhteiskäyttöautopalvelu tarjoaa SPALin jäsenille -10 % alennuksen henkilö- ja pakettiautojen vuokrauksesta. Alennus on voimassa jokaisena viikonpäivänä.

Alennuksen voit hyödyntää Extranetin kautta tilaamalla alekoodin omaan sähköpostiisi. Löydät Extranetistä myös edun tarkemmat ehdot.

24Rent- palvelussa on mukana lähes 1000 yhteiskäyttöautoa ympäri Suomea yli 30 paikkakunnalla. 24Rentin autot noudetaan sieltä missä valitsemasi auto sijaitsee ja palvelu on käytettävissä kellon ympäri. Auto otetaan käyttöön ja palautetaan omalla puhelimella. Palvelu toimii täysin digitaalisesti.

Kojo-Kaihtimesta Markilux- ja Luxaflex-tuotteet -20%

Matkavaruste – varusteet matkalle, retkeilyyn ja muuhun vapaa-aikaan. SPALin jäsenenä saat verkkokaupan tilauksestasi alennuksen. Tarkista edun tarkemmat ehdot sekä alennuskoodit Extranetin kautta.

Nextory tarjoaa SPALin jäsenille 6 viikkoa maksutonta tutustumisaikaa Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun. Etu on voimassa vain Nextstoryn uusille asiakkaille. Pääset hyödyntämään edun täältä.

R-Collection tarjoaa SPALin jäsenille – 20 % edun kaikista verkkokaupan tuotteista. Tarkista etukoodi jäsenmobiilistasi tai kirjautumalla Extranetiin.

Sanoma tarjoaa SPALin jäsenille lehtiä etuhintaan: vuoden lehtitilaus jopa 40 prosentin alennuksella normaalihinnasta. Tutustu lehtiin ja tee tilaus: Sanoman lehtiä etuhintaan.

Varuste.net tarjoaa SPALin jäsenille vapaa-ajan varusteita kampanjaetuhintaan. Tarkista etukoodi jäsenmobiilistasi tai Extranetin kautta.

Mies näppäilee puhelinta kahvilassa.

Takaisin jäsenetuihin