Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Edut lomalle ja vapaa-aikaan

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry tarjoaa jäsenilleen etuja ja alennuksia vapaa-ajan matkustamiseen ja loman viettoon.

Perhe (isä, äiti ja kaksi lasta) uima-altaassa.

Ikaalisten kylpylä

Ikaalisten kylpylä myöntää SPALin jäsenille sunnuntaista keskiviikkoon 20 % ja torstaista lauantaihin 15 % alennusta majoittumisesta superior-, wow- ja economy-luokan huoneissa.

Alennuskoodi: SPAL

Varaukset ikaalinenspa.fi tai myyntipalvelusta: 03 4511 / myynti@ikaalinenspa.fi
Mainitse varatessa jäsenyytesi ja varaudu todistamaan jäsenyytesi voimassa olevalla jäsenkortilla.

Etu alkuvuoden majoituksiin: kaikista Ikaalinen Spa & Resortin majoitusvaihtoehdoista 50 prosentin alennus 31.3.2024 asti (ei voimassa 16.-25.2.2024) niin kauan kuin huoneita riittää. Tarjous koskee korkeintaan kahden yön majoituksia. Majoitus maksetaan varatessa, ei peruutus- tai vaihto-oikeutta.

Alennuskoodi: SNOW24

Imatran kylpylä

Imatran kylpylä myöntää SPALin jäsenille sunnuntain–torstain välillä 20 % alennusta hotellihuoneiden ja loma-asuntojen päivän hinnoista sekä majoitusvarauksen yhteydessä varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täyshoitoaterioista.

Perjantaina ja lauantaina hotellihuoneiden ja loma-asuntojen alennus sekä varauksen yhteydessä varattujen aterioiden alennukset ovat 10 %.

Alennukset eivät koske Chalet-sviittejä, Vil-las-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 8-10, 27-29 ja 52 eivätkä erikoistapahtumien aikana.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Alennukset saa vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista, puh. 0300 780 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi.

Varausehdot
Varaus tulee tehdä liiton jäsenen nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on SPALin jäsen. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Varauksia koskevat normaalit, päivän hintaa koskevat peruutus- ja maksuehdot. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 1, 8–10, 27-29 ja 52, eikä erikoistapahtumien aikana. Ne eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Naantalin kylpylä ja Ruissalon kylpylä

SPALin jäsenet saavat Naantalin ja Ruissalon kylpylöissä normaalihintaisesta majoituksesta 15 % alennuksen sekä sauna- ja allasosaston käytön 30 % alennuksella. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Edut ovat henkilökohtaisia, ja jäsenyys tulee osoittaa jäsenkorttia näyttämällä.

Edut ovat voimassa kaikkina päivinä lukuun ottamatta aattoja, juhlapyhiä, heinäkuuta sekä viikkoa 8 ja 52. Varaukset Naantalin kylpylän ja Ruissalon kylpylän online-palvelun kautta tunnuksella PROSPAL.

Strawberry – Kämp Collection Hotels

SPAL:n jäsenet saavat 30 prosentin alennuksen hotellin aamiaisen sisältävän majoituksen päivän hinnasta. Edut ovat henkilökohtaisia, ja jäsenyys tulee osoittaa jäsenkorttia näyttämällä.

Varaukset kaikkiin Kämp Collection Hotelleihin voi tehdä verkkosivuilta tai myyntipalvelun avulla: sales@kampcollectionhotels.com tai puhelimitse 020 770 4705. Varauskoodi verkkovarauksissa on PROLEISURE.

Suomen Hostellijärjestö

SPAL:n jäsenillä on käytössään Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut. Voit tilata maksutta kotimaan hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen verkoston hostelleissa Suomessa sekä muita hostellikorttietuja. Lisäksi saat kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan, jolla saat majoitusalennuksen kaikissa Hostelling International HI -verkostoon kuuluvissa hostelleissa Suomessa ja ulkomailla sekä kansainvälisiä hostellikorttietuja. Katso Hostellijärjestön edut: https://www.hostellit.fi/hostellikortti/

Tallink Silja

Tallink Silja ja Club One tarjoavat SPALin jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, suoraan kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme. Lisätietoa eduista https://www.tallinksilja.fi/fi/club-one.

Voit liity Club One asiakkaaksi osoitteessa https://www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminen asiakasnumerolla: Suomen Palomiesliitto 14495.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi ja maininnan jäsenyydestäsi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, jotta sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja sinulle postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortin.

Viking Line

Viking Line tarjoaa SPALin jäsenille alennusta risteilymatkoista. Lataa etukupongit Extranetistä!

Vuokrahuoneistot

SPALin jäsenet voivat vuokrata tarjoushintaan huoneison Rukalta, Ylläkseltä tai Ähtäristä. Sesonkiajan ulkopuolella SPALin jäsenet saavat vuokrasta 15 prosentin alennuksen. Kesäkuusta elokuuhun, koulujen syys-, talvi- ja hiihtolomilla sekä Lapissa maalis-huhtikuussa SPALin jäsenet saavat vuokrasta 5 prosentin alennuksen.

Tutustu huoneistoihin:
Ruka
Ylläs
Ähtäri

Varaukset ja lisätiedot:
Tuomo Lamminaho, puh. 040 5813 688, etunimi.sukunimi@gmail.com

Takaisin jäsenetuihin