Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Edut lomalle ja vapaa-aikaan

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry tarjoaa jäsenilleen etuja ja alennuksia vapaa-ajan matkustamiseen ja loman viettoon.

Perhe (isä, äiti ja kaksi lasta) uima-altaassa.

Imatran kylpylä

Imatran kylpylä myöntää SPALin jäsenille sunnuntain–torstain välillä 20 % alennusta hotellihuoneiden ja loma-asuntojen päivän hinnoista sekä majoitusvarauksen yhteydessä varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täyshoitoaterioista.

Perjantaina ja lauantaina hotellihuoneiden ja loma-asuntojen alennus sekä varauksen yhteydessä varattujen aterioiden alennukset ovat 10 %.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Alennukset saa vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista, (puh. 0300 780 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi).

Covid-19 tilanne
Ajankohtaiset tiedot löydät Imatran kylpylän nettisivuilta www.imatrankylpyla.fi

Varausehdot
Varaus tulee tehdä liiton jäsenen nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on SPALin jäsen. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Varauksia koskevat normaalit, päivän hintaa koskevat peruutus- ja maksuehdot. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 1, 8–10, 27-29 ja 52, eikä erikoistapahtumien aikana. Ne eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja, lomapaketteja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Suomen Hostellijärjestö

SPAL on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö, joten SPALin jäsenenä olet oikeutettu Hostellijärjestön jäsenetuihin.

Voit tilata maksutta Suomen Hostellijärjestön kotimaan hostellikortin, joka oikeuttaa majoitusalennukseen Suomessa. Lisäksi saat kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan, kuukausittain ajankohtaisen uutiskirjeen sekä useita muita hostellikorttietuja Suomessa.

Katso Hostellijärjestön edut: https://www.hostellit.fi/hostellikortti/

Sokos Hotellit

S-ryhmän Sokos Hotellit ja Radisson Blu hotellit tarjoavat SPALin jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos Hotelleilla on Suomessa yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla sekä Pietarissa kolme ja Tallinnassa yksi hotelli. Lisäksi Suomessa on seitsemän Radisson Blu Hotellia.

Vapaa-ajan matkustusedut osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/liiton-jasenedut/

Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi & www.radissonblu.fi

Tallink Silja

Tallink Silja ja Club One tarjoavat SPALin jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, suoraan kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme. Lisätietoa eduista https://www.tallinksilja.fi/fi/club-one.

Voit liity Club One asiakkaaksi osoitteessa https://www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminen asiakasnumerolla: Suomen Palomiesliitto 14495.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi ja maininnan jäsenyydestäsi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, jotta sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja sinulle postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortin.

Viking Line

Viking Line tarjoaa SPALin jäsenille risteilyalennuksia. Risteilyalennuksiin oikeuttavia arvokuponkeja on saatavana liiton toimistolta ja ekstranetistä. Sähköiset arvokupongit ovat ladattavissa liiton ekstranet-sivuilta kohdasta Jäsen > Jäsenedut > Viking Linen arvokupongit.

Arvokupongeilla saat risteilyistä alennusta jopa -50 % päivän hinnasta.

Vuokramökki Ähtärissä

SPALin jäsenet voivat vuokrata sesonkiajan ulkopuolella 20 prosentin alennuksella lomamökin Ähtärin matkailualueelta Moksulasta. 66 m2 mökissä on kolme huonetta ja kuusi vuodepaikkaa. Alennus ei ole voimassa kesä-, heinä-, ja elokuussa eikä koulujen syys-, talvi- ja hiihtolomilla.

Mökin läheisyydestä löytyvät Ähtäri Zoo eläinpuisto, kotieläntila, Flow Park, hotelli Mesikämmen, golf-kenttä, frisbeegolf-rata sekä loistavat ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet. Lähietäisyydellä on myös uimarantoja ja laavuja, joissa voi käydä istumassa iltaa ja paistelemassa makkaraa.

Varaukset ja lisätiedot: https://www.nettimokki.com/ahtari/8195
Tuomo Lamminaho, puh. 040 5813 688, etunimi.sukunimi@gmail.com

Takaisin jäsenetuihin