Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Jäsenhankintakilpailu SPALin jäsenille ja jäsenyhdistyksille: suosittelijat palkitaan

Suosittele ammattiliitto SPALin jäsenyyttä - saat 50 euron lahjakortin

• Kerro työkaverille, miksi olet liittynyt ammattiliittoon ja mitä SPALin jäsenpalveluja ja -etuja olet hyödyntänyt. Jos ne ovat sinulle uusia, käy tutustumassa niihin Palvelut ja edut -sivuilla.
• SPALin sähköisessä liittymislomakkeessa on kohta Jäsenyyden suosittelija. Muistathan kertoa uudelle jäsenelle, että hän täyttää nimesi tähän kohtaan. Liittymislomakkeen löydät Liity jäseneksi -sivulta.
• Lomakkeessa uuden jäsenen suosittelijaksi voi nimetä ainoastaan yhden henkilön.
• Toimitamme 50 euron S-ryhmän lahjakortin sinulle, kun uuden jäsenen ensimmäinen jäsenmaksutilitys on kirjautunut rekisteriin. Lahjakortteja postitetaan SPALin toimistolta neljä kertaa vuodessa.
• Etu koskee uusia jäseniä, ei esimerkiksi opiskelijajäsenen vaihdosta yhdistysjäseneksi tai nykyisen jäsenen yhdistyksen vaihtoa.

Lue lisää SPALin jäsenetujen hyödyntämisestä.

Jäsenhankintakilpailu yhdistyksille

Järjestämme vuonna 2022 SPALin jäsenyhdistyksille kilpailun, jossa voittajat palkitaan 1 000 euron lahjakortilla. Ole osa voittajajoukkuetta, ja hanki SPALiin uusia jäseniä vuoden 2023 aikana!

SPALin jäsenyhdistykset on jaettu kolmeen kilpasarjaan jäsenmäärän perusteella:

  1. Alle 100 jäsentä
  2. 100 – 200 jäsentä
  3. Yli 200 jäsentä

Jokaisesta sarjasta palkitaan vuoden 2024 liittokokouksessa prosentuaalisesti eniten jäsenmäärää kasvattanut yhdistys. Yhdistysten jäsenhankintakilpailu on käynnissä 1.1.-31.12.2023

Lisätietoja: toimisto@spal.fi