Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Jäsenhankintaa SPALin jäsenille ja jäsenyhdistyksille – suosittelijoille lahjakortti

Suosittele ammattiliitto SPALin jäsenyyttä - saat 50 euron lahjakortin
  • Kerro työkaverille, miksi olet liittynyt ammattiliittoon ja mitä SPALin jäsenpalveluja ja -etuja olet hyödyntänyt. Jos ne ovat sinulle uusia, käy tutustumassa niihin Palvelut ja edut -sivuilla.
  • SPALin sähköisessä liittymislomakkeessa on kohta Jäsenyyden suosittelija. Muistathan kertoa uudelle jäsenelle, että hän täyttää nimesi tähän kohtaan. Liittymislomakkeen löydät Liity jäseneksi -sivulta.
  • Lomakkeessa uuden jäsenen suosittelijaksi voi nimetä ainoastaan yhden henkilön.
  • Toimitamme 50 euron arvoisen lahjakortin sinulle, kun uuden jäsenen ensimmäinen jäsenmaksutilitys on kirjautunut. Lahjakortteja postitetaan SPALin toimistolta neljä kertaa vuodessa.
  • Etu koskee uusia jäseniä, ei esimerkiksi opiskelijajäsenen vaihdosta yhdistysjäseneksi tai nykyisen jäsenen yhdistyksen vaihtoa.
  • Suosittelijan on oltava SPALin jäsen.
  • Lue lisää SPALin jäsenetujen hyödyntämisestä.

Osana jäsenhankintaa kilpailu yhdistyksille

Järjestämme vuonna 2024 SPALin jäsenyhdistyksille kilpailun, jossa voittajayhdistykset palkitaan 1 000 eurolla. Ole osa voittajajoukkuetta, ja hanki SPALiin uusia jäseniä vuoden 2024 aikana!

SPALin jäsenyhdistykset on jaettu kolmeen kilpasarjaan jäsenmäärän perusteella:

  1. Alle 100 jäsentä
  2. 100 – 200 jäsentä
  3. Yli 200 jäsentä

Jokaisesta sarjasta palkitaan vuoden 2025 liittokokouksessa prosentuaalisesti eniten jäsenmäärää kasvattanut yhdistys. Yhdistysten jäsenhankintakilpailu on käynnissä 1.1. – 31.12.2024

Lisätietoja: toimisto@spal.fi