Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Jäsenhankinta: Kysy työkaveria SPALin jäseneksi vuonna 2021 – nopeus palkitaan!

• Kerro työkaverille, miksi olet liittynyt ammattiliittoon ja mitä SPALin jäsenpalveluja ja -etuja olet hyödyntänyt. Jos ne ovat Sinulle uusia, käy tutustumassa niihin Palvelut ja edut -sivuilla.
• SPALin sähköisessä liittymislomakkeessa on kohta Jäsenyyden suosittelija. Muistathan kertoa uudelle jäsenelle, että hän täyttää nimesi tähän kohtaan. Liittymislomakkeen löydät Liity jäseneksi -sivulta.
• Lomakkeessa uuden jäsenen suosittelijaksi voi nimetä ja merkitä ainoastaan yhden henkilön.
• Toimitamme 20 euron S-ryhmän lahjakortin sinulle ja uudelle jäsenelle, kun ensimmäinen jäsenmaksutilitys on kirjautunut rekisteriin.
• Etu koskee uusia jäseniä, ei esimerkiksi opiskelijajäsenen vaihdosta yhdistysjäseneksi tai nykyisen jäsenen yhdistyksen vaihtoa.

Lue lisää SPALin jäsenetujen hyödyntämisestä.

Jäsenhankintakilpailu yhdistyksille

Järjestämme vuonna 2021 SPALin jäsenyhdistyksille kilpailun, jossa voittajat palkitaan 1000 euron lahjakortilla. Ole Sinäkin osa voittajajoukkuetta, ja hanki SPALiin uusia jäseniä vuoden 2021 aikana!

SPALin jäsenyhdistykset on jaettu kolmeen kilpasarjaan jäsenmäärän perusteella:

  1. Alle 100 jäsentä
  2. 100 – 200 jäsentä
  3. Yli 200 jäsentä

Jokaisesta sarjasta palkitaan liittokokouksessa 2021 prosentuaalisesti eniten jäsenmäärää kasvattanut yhdistys. Yhdistysten jäsenhankintakilpailu on käynnissä 1.1. – 31.10.2021.

Lisätietoja: toimisto@spal.fi