Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rakennamme turvallista yhteiskuntaa

Viestintä

Tuotamme ja julkaisemme SPALin ja pelastusalojen ajankohtaisia uutisia ja sisältöjä päivittäin.

Ajankohtaisia aiheita käsittelemme Pelastusalan.ammattilainen.fi -verkkolehdessä, Turvallisuuden tekijät -blogissa ja liiton uutisissa ja mediatiedotteissa. Seuraa myös viestejämme Facebookissa, viestipalvelu X:ssä ja Instragramissa! Videoitamme löydät Youtubesta.

Jäsen- ja sidosryhmälehti Pelastusalan ammattilainen ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Näköislehden voit lukea SPALin aineistoportaalissa.

Viestinnän yhteystiedot

  • Viestintäjohtaja Tuula Kukonlehto, puh. 0400 352 709
  • Viestinnän asiantuntija Maarit Krok, puh. 050 338 6133
  • Toimittaja Mikko Terävä, puh. 045 657 6882 (opintovapaalla)

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@spal.fi

Mediapalvelu

Autamme median edustajia Suomen pelastusalan ammattilaisia koskevissa kysymyksissä ja sopivan asiantuntijan löytämisessä haastatteluun. Palvelemme mediaa SPALin viestinnässä pääsääntöisesti ma – pe, klo 9 – 16. SPALin mediatiedotteet voi tilata sähköpostiin STT Info –palvelusta.

SPALin viestintämateriaalit

Lataa SPALin yleisesittely (pdf-tiedosto).

Vuosikertomuksessa tarjoamme katsauksen edellisen toimintavuoden keskeisiin teemoihin ja tuloksiin. Klikkaa kansikuvaa ja vuosikertomus 2022 aukeaa näköisjulkaisuna.

SPALin vuosikertomus 2023

Tutustu muihin viestintämateriaaleihin SPALin aineistopalvelussa

Olemme koonneet viestintämateriaalit SPALin aineistoportaaliin. Löydät palvelusta esitteet, vuosikertomukset ja Pelastusalan ammattilainen -näköislehdet. Voit halutessasi tulostaa materiaalit. Linkki aineistoportaaliin

SPALin sosiaalisen median pelisäännöt

SPAL on vuorovaikutuksessa jäsenten ja sidosryhmien kanssa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa, viestipalvelu X:ssä, Instagramissa ja YouTubessa. Noudatamme kunkin palvelun käyttöehtoja, jonka lisäksi SPALilla on täydentävät pelisäännöt sosiaaliseen mediaan.