Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Rakennamme turvallista yhteiskuntaa

Sosiaalisen median pelisäännöt

SPAL on vuorovaikutuksessa jäsenten ja sidosryhmien kanssa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa. Noudatamme kunkin palvelun käyttöehtoja, joita tämä sääntö täydentää.

SPALin toiminta sosiaalisessa mediassa perustuu liiton strategiaan ja viestintästrategiaan. Kannustamme sosiaalisen median käyttäjiä jakamaan viestejämme ja osallistumaan keskusteluun toisia käyttäjiä kunnioittaen.

Jokainen sosiaalisen median käyttäjä vastaa omasta toiminnastaan palveluissa. Kun olet eri mieltä, kirjoita asiasta – älä mene henkilöön. Muista laki ja hyvät tavat. Esimerkiksi kunnianloukkaus, kiihotus kansanryhmää vastaan tai yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen ovat rikoslain nimekkeitä. Vaikka kirjoituksesi ei näyttäisikään rikkovan lakia, se voi rikkoa hyvää tapaa.

SPALin päivityksiä ja mainoksia sekä niihin jätettyjä viestejä tulee kommentoida asiallisesti ja rakentavasti. SPAL seuraa ja valvoo keskustelua. SPAL voi poistaa kommentin, joka on esimerkiksi hyvien tapojen tai lakien ja asetusten vastainen. Sosiaalisen median palveluissa ja niiden yksityisviesteillä SPAL ei vastaa jäsenyyteen, jäsenpalveluihin tai edunvalvontaan liittyviin kysymyksiin, tai ota vastaan jäsentietojen tai yhteystietojen muutoksia.