Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Palkansaajajärjestöt hylkäsivät valtakunnansovittelijan antaman sovintoesityksen kunta-alan sopimusriidassa.

Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksia on käsitelty valtakunnansovittelijan johdolla maaliskuun alusta alkaen. Viimeisen viiden viikon aikana ei ole käyty varsinaisia neuvotteluja, vaan kiistaa on soviteltu.

SPALin jäseniä on kunta-alalla Teknisten sopimuksen ja Sote-sopimuksen piirissä. Edellisten sopimusten voimassaoloaika päättyi helmikuun lopussa. Sopimuksettomalla tilalla ei ole henkilöstöön käytännön välittömiä vaikutuksia.

Lue lisää aiheesta neuvottelu-uutisista:

SPALin jäsenten pidättäydyttävä muiden liittojen lakonalaisesta työstä 31.3.2022

Kunta-alan sopimusneuvottelut keskeytyivät – Teknisten sopimuksessakaan ei ole edetty 16.3.2022