Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Oletko valmis edistämään ja puolustamaan pelastustoimen suorituskykyä ja resursseja? Kuntavaaleissa ja kuntapäättäjänä Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa jokaiselle kuntalaiselle tärkeään asiaan – turvallisuuteen. Tuomme kuntavaaliteemoissamme esille pelastustoimen resurssitarvetta sekä jäsentemme tekemää tärkeää työtä.

Tarjoamme näkyvyyttä SPALin jäsenille, jotka ovat ehdokkaina kuntavaaleissa. Julkaisemme kaikkien tietonsa antaneiden jäsenten esittelyn verkkosivuillamme. Verkkoon keräämme esittelyjä 10.6. saakka.

Ilmoita ehdokastietosi tästä

SPALin kuntavaaliteemat: Pelastusalan resurssitarve ja henkilöstö

SPAL kannustaa kuntavaaliehdokkaita tarttumaan kuntalaisten turvallisuutta edistäviin vaaliteemoihin. Tulevat kuntapäättäjät tekevät päätöksiä, joilla on vaikutuksia alueellisen pelastustoimen palveluiden järjestämiselle ja edelleen kuntalaisten turvallisuudelle.

Tutustu SPALin kuntavaaliteemoihin