Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Koronavirustartunnat ovat Suomessa kesän jälkeen lähteneet jälleen nousuun. SPAL pyrkii toiminnassaan ehkäisemään koronaviruksen leviämistä ja toimii omalta osaltaan vastuullisesti koronatilanteessa.

SPALin koulutukset järjestetään syksyllä etätoteutuksina verkossa. SPALin henkilöstö jatkaa etätöissä. Myös syksyn liittohallituksen kokoukset toteutetaan etäyhteyksin.

Jäsenet voivat olla yhteydessä SPALin Jäsenpalveluun jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyvissä asioissa tuttuun tapaan sähköisten asiointikanavien kautta: sähköpostitse, jäsenchatilla ja puhelimitse. Edunvalvontapalvelun asiantuntijat auttavat jäseniä työsuhdeneuvontaan liittyvissä asioissa.

Jäsenpalvelun ja edunvalvontapalvelun yhteystiedot ja asiointiajat löytyvät SPALin nettisivuilta.

Koronatilanteen vaikutukset työhön ja työsuhteisiin

Tarjoamme tietoa koronatilanteen mahdollisista vaikutuksista työn tekemiseen ja työsuhteisiin jäsenille ja luottamushenkilöille. Asiantuntijamme koostavat Useimmin kysytyt kysymyksiä (UKK) Koronapandemia-nettisivulle. Dokumentteja päivitetään tilanteen edetessä. Seuraamme myös viranomaisviestintää aiheesta.

SPALin linjaukset etätyöskentelystä ja tilaisuuksien järjestämisestä etänä ovat voimassa toistaiseksi. Tilannetta arvioidaan syksyn aikana säännöllisesti.