Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsenet voivat jatkossa tilata merkkituotteita edullisesti High Peak -jäsenetukaupasta. Verkkokauppa avattiin tänään.

HighPeak on rajatuille käyttäjäryhmille suunnattu etukauppa, josta voi tilata laadukkaita tuotteita edullisesti. Verkkokaupassa myydään liikuntaan, työhyvinvointiin ja hyvään elämään liittyviä merkkituotteita. Valikoimassa on lukuisia huippubrändejä, kuten Suunto, Salomon, Bose, Kärcher, Segway, Fiskars, Bille Beino, Makia ja Garmin.

SPALin jäsenet pääsevät etukauppaan jäsenmobiilista kohdasta Jäsenedut > High Peak -verkkokauppa sekä liiton ekstranetin etusivulta. High Peak -jäsenetukaupan käyttöönoton myötä SPALin entinen RotorStar-verkkokauppa poistuu käytöstä.

Tutustu High Peak -verkkokauppaan