Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

High Peak – etukauppa

SPALin jäsenenä olet oikeutettu käyttämään High Peak-verkkokauppaa. High Peak on rajatuille käyttäjäryhmille suunnattu etukauppa, josta voit tilata laadukkaita tuotteita edullisella hinnalla itsellesi ja perheenjäsenille.

Verkkokaupassa myydään liikuntaan, työhyvinvointiin ja hyvään elämään liittyviä merkkituotteita. Tuotteiden hinnat ovat aina suositusvähittäishintoja edullisempia.

Verkkokauppaan kirjautuminen

High Peak-verkkokaupan sisäänkäynti on SPALin ekstranetin etusivulla. Jäsenmobiilista pääset verkkokauppaan kohdasta Jäsenedut > High Peak.

Verkkokaupasta ostaminen

Store.Highpeak.fi- verkkokaupan ostokset voi maksaa suomalaisissa verkkopankeissa. Käytössä olevat verkkopankit ovat Nordea, OP, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. Maksaessasi verkkopankissa maksun saajana näkyy Paytrail Oyj (2122839-7), joka välittää maksun Boom Finland Oy:lle.

High Peak etukaupan jakelua hoitaa Posti Oyj. Tilaukset toimitetaan ensisijaisesti asiakkaan lähimpään postitoimipaikkaan. Osa isokokoisista tuotteista, kuten huonekalut, toimitetaan kotiovelle. Jos jokin tilauksen sisältämistä tuotteista on tilapäisesti loppunut varastosta, High Peak on asiakkaaseen yhteydessä erikseen.

Lisätietoja High Peakista ostamisesta löydät verkkokaupan sivuilta kohdasta Toimitusehdot.

High Peak asiakaspalvelu

Kaikissa verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä pyydämme kääntymään High Peakin asiakaspalvelun puoleen osoitteessa asiakaspalvelu@boomfinland.fi

Takaisin Edut liikkeisiin ja palveluihin -sivulle