Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SPALin aluekierros käynnistyy 20. maaliskuuta Oulusta. Vuoden 2024 aikana SPALin johto ja jäsenyhdistysten aktiivit tapaavat pelastustoimen ja hätäkeskusten jäseniä pelastusasemilla ja hätäkeskuksissa. Kierroksen aikana tavataan myös hyvinvointialueiden päättäjiä ja luottamushenkilöitä.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on huolissaan pelastustoimen lähipalvelujen rapautumisesta ja pelastushenkilöstön työturvallisuudesta hyvinvointialueilla. SPAL edellyttää, että heikkenevistä talousnäkymistä huolimatta keskeiset turvallisuusviranomaispalvelut on turvattava.  

Tule tapaamaan SPALin johtoa ja jäsenyhdistysten aktiiveja. Katso aluekierroksen aikataulu ja paikkakunnat täältä. SPALin jäsenille lähetetään tapahtumiin henkilökohtainen kutsu.