Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Palkansaajakeskusjärjestöt STTK ja SAK järjestävät STOP Nyt -mielenosoituksen Helsingin Senaatintorilla torstaina 1.2.2024 klo 12–14.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsenyhdistykset päättävät itsenäisesti mielenosoitukseen osallistumisesta. Toimiston henkilökunta osallistuu mielenosoitukseen, ja vahva suositus on, että myös liittohallituksen jäsenet osallistuvat.

Mielenosoituksen osalta tulee huomioida, että kyse ei ole työtaistelutoimenpiteestä tai yhdistyksen järjestämästä ulosmarssista. Viranhaltijayhdistysten jäsenet eivät voi osallistua mielenosoitukseen työajallaan.

Mielenosoitus järjestetään hallituksen esittämiä työelämäheikennyksiä ja sosiaaliturvan leikkauksia vastaan. SPAL on koonnut sen jäsenistöön keskeisesti vaikuttavat heikennykset sivuilleen.

Lisätietoja mielenosoituksesta saa STTK:n sivuilta. STTK järjestää mielenosoitukseen eri puolilta Suomea maksuttomia bussikuljetuksia, joihin tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautua voi STTK:n mielenosoitussivun kautta.