Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL luopuu vähitellen muovisista jäsenkorteista. Jäsenkortti ja ajantasaiset edut kulkevat aina mukanasi, kun lataat puhelimeesi SPAL-jäsenmobiilin. Jäsenmobiilin avulla voit todistaa jäsenyytesi kaikissa tilanteissa. Jäsenmobiilista voit todentaa myös matka- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi voimassaolon.

Mikäli sinulla ei vielä ole SPAL-jäsenmobiilia, ilmoita puhelinnumerosi ja pyydä latauslinkkiä osoitteesta toimisto@spal.fi. Saat latauslinkin tekstiviestinä.

Mikäli edelleen haluat muovisen jäsenkortin, sinun tulee tilata uusi kortti, sillä kortin vakuutustietoihin on tullut muutoksia. Uuden jäsenkortin arvioitu toimitusaika on huhtikuussa 2024. Jätä jäsenkorttitilaus viimeistään tammikuun loppuun mennessä tästä linkistä.