Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen jäsenpalveluassistenttia. Jäsenpalveluassistentti toimii tuki- ja jäsenpalvelutiimissä. Vastuualueesi tehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu, taloushallinto, tilastojen ja aineiston kerääminen ja laatiminen, jäsenrekisterijärjestelmän ylläpitotehtävät sekä matka- ja kokousjärjestelyt.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, järjestelmällinen, avoin ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on vahva osaaminen yleisimmistä toimisto-ohjelmista sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky.

Taloushallinto- ja jäsenrekisteriohjelmisto-osaaminen sekä kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (tradenomi) tai muuta alan koulutusta sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista.

Hyvän työyhteisön lisäksi tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn, osittaisen etätyömahdollisuuden, kattavat työterveyspalvelut sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot.

Toimistomme sijaitsee Vantaalla, Tikkurilassa. Työ sisältää matkustamista sekä mahdollisesti ilta- ja viikonlopputyötä.
Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi 17.11.2023 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoa tehtävästä antaa jäsenpalveluassistentti Jane Partinen, 6.-17.11.2023 ma-pe 9-15, puh. 050 356 7376.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on Suomen suurin pelastusalan ammattiliitto. Edustamme 5 200 pelastus-, ensihoito- ja hätäkeskusammattilaista ja puolustamme jäsentemme ammatillisia sekä taloudellisia etuja.