Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jotta saat itsellesi tärkeät jäsenuutiset ja viestit, varmista, että tehtävänimikkeesi ja yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissämme.

Päivitä nämä!
1. Sähköpostiosoitteesi
2. Puhelinnumerosi
3. Tehtävänimikkeesi

Lähetämme jäsentiedotteemme ensisijaisesti sähköpostitse. Kun ilmoitat meille puhelinnumerosi, saat käyttöösi sähköisen jäsenkortin ja SPAL-jäsenmobiilin, josta löydät ajankohtaiset tiedotteemme sekä jäsenetumme.

Voit päivittää tietosi jäsenpalvelun verkkoasioinnissa. Yhteystiedot saat päivitettyä Perustiedot-välilehdellä ja tehtävänimikkeen Työsuhteet-välilehdellä. Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumisessa, ota yhteyttä toimisto@spal.fi tai puhelimitse 09 867 8880.

Jäsenpalvelun verkkoasiointiin pääset tästä.