Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Keski-Uudenmaan palomiesyhdistyksen jäsen Sari Rautiala sai Vuoden palomies 2023 -tunnustuksen 11.10.2023. Palkinto jaettiin Helsingin Messukeskuksessa Turvallisuus 2023 -messuilla keskiviikkona.

Sari Rautiala on valmistunut pelastajakurssilta vuonna 1995 ja työskennellyt Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella vuodesta 1996 alkaen.

Valintaa perusteltiin alan ja palomiestyön tunnetuksi tekemisellä sekä myönteisen julkisuuden lisäämisellä. Rautiala on myös omalla esimerkillään kohottanut koko pelastusalan nauttimaa arvonantoa.

– Kyllähän se hieno fiilis on. Tunnustuksen saaminen on ollut jännittävintä ja hienointa, mitä urallani on tapahtunut, Rautiala kertoo Pelastusalan ammattilaisen haastattelussa. Koko haastattelun voit lukea täältä.

Vuoden palomies -tunnustuksen saajan valitsee toimikunta, johon kuuluu edustajat Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALista, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä (SPEK), Suomen Palopäällystöliitosta (SPPL), Julkisten ja hyvinvointialojen liitosta (JHL) ja Suomen Sopimuspalokuntien Liitosta (SSPL).

Kuva: Arto Soini / Keski-Uudenmaan pelastuslaitos