Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsenyys Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry:ssä on päättynyt 19. syyskuuta 2023.

SPAL jatkaa toimintaansa itsenäisenä ammattiliittona ja varmistaa jatkossakin jäsenistönsä ammatilliset ja taloudelliset edut ja oikeudet hyvinvointialueilla.

– Suuntaamme katseet eteenpäin. Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on 30-vuotisella kokemuksellaan asiantuntevin ammattiliitto ajamaan pelastustoimen, ensihoidon ja hätäkeskusten henkilöstön etuja ja oikeuksia nyt ja tulevaisuudessa, järjestön johtaja Kim Nikula toteaa.

Sote ry:n jäsenyyden päättymisellä ei ole välittömiä vaikutuksia jäsenten työ- ja virkaehtosopimusetuihin, kuten palkkaukseen, vuosilomiin, sairauslomaoikeuteen, matkakorvaukseen perhevapaisiin tai oikeusturvaan. SPALin jäsenyhdistysten luottamusvaltuutetuilla on edelleen oikeus edustaa jäsenistöään hyvinvointialueilla.