Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Helsingin kaupungin pelastuslaitos ja Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL järjestivät vaikuttamistilaisuuden kansanedustajille ja heidän avustajilleen tänään. Parisenkymmentä kansanedustajaa ja eduskunta-avustajaa tutustui pelastustoimeen sekä Helsingin pelastuslaitoksen ja SPALin hallitusohjelmatavoitteisiin. Helsingin kaupungin pelastuslaitos järjesti tapahtuman yhteydessä myös pelastusnäytöksen Roihuvuoren harjoitusalueella.

Tutustumiselle oli selkeä tarve ja edustajat kiittelivät informatiivista tilaisuutta ja ajoitusta hallitusneuvottelujen ollessa parhaillaan käynnissä.  Pelastustoimea ja alan resurssitarpeita esitteli päättäjille järjestön johtaja Kim Nikula SPALista ja pelastusjohtaja Jari Korkeamäki Helsingin kaupungin pelastuslaitokselta.

Tutustu SPALin hallitusohjelmatavoitteisiin.