Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hyvinvointialueuudistuksen myötä useilta jäseniltä on katkennut jäsenmaksuperintä SPALista riippumattomista syistä. Tarkistathan viimeisimmästä palkkakuitistasi jäsenmaksuperinnän voimassaolon.

Jäsenmaksuperintä on sujuvin tapa hoitaa ammattiliiton jäsenmaksut. Työnantaja perii maksun suoraan palkastasi eikä sinun tarvitse itse huolehtia maksujen maksamisesta.

Mikäli olet työssäkäyvä jäsen, saat palkkatuloa sekä maksat jäsenmaksusi itse, tarkista työnantajatietosi ja käy täyttämässä valtakirja perintää varten. Valtakirjan saat tämän linkin kautta. Hoidamme jäsenmaksuperinnän käyntiin puolestasi palkkatoimistosi kanssa valtakirjan saapumisen jälkeen.

Mikäli olet täyttänyt valtakirjan jo aiemmin, mutta palkastasi ei ole vielä peritty liiton jäsenmaksua, ole mahdollisimman pian yhteydessä meihin: toimisto@spal.fi. Hoidamme jäsenmaksuperintäsi uudelleen käynnistämisen palkkatoimistosi kanssa.