Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Neuvottelujen osapuolet esittelivät keskeiset sopimustavoitteensa viime perjantaina, kun SPALia valtion neuvotteluissa edustava ammattiliitto Pron edustajat tapasivat valtion työmarkkinalaitoksen edustajat.  Seuraava tapaaminen on perjantaina 10.2, jolloin pureudutaan yksityiskohtaisemmin osapuolten tavoitteisiin.  

Valtion virka- ja työehtosopimuksen piirin kuuluvat SPALin jäsenistöstä hätäkeskusammattilaiset. Hätäkeskuksissa työskentelevät ovat Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäseniä Hätäkeskusammattilaisten liitto HALin kautta. Valtion neuvotteluissa SPALin neuvottelujärjestönä on Pro.

Tiedotamme sopimusneuvottelujen etenemisestä. Valtion neuvotteluihin liittyvän uutisoinnin löydät kootusti Pron verkkosivuilta.