Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Valtion sopijaosapuolet tapasivat keskiviikkona 18.1.2023 ja sopivat, että virka- ja työehtosopimusneuvotteluita jatketaan 3. helmikuuta. Neuvottelut koskivat alun perin palkankorotuksia, mutta palkankorotuksista ei saavutettu ratkaisua.

Ammattiliitto Pro ja muut valtion pääsopijajärjestöt irtisanoivat valtion virka- ja työehtosopimukset päättymään 28.2.2023. Helmikuussa jatkuvien neuvotteluiden kohteena ovat siis kaikki valtion virka- ja työehtosopimusmääräykset.

Valtion virka- ja työehtosopimuksen piirin kuuluvat SPALin jäsenistöstä hätäkeskusammattilaiset. Hätäkeskuksissa työskentelevät ovat Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäseniä Hätäkeskusammattilaisten liitto HALin kautta. Valtion neuvotteluissa SPALin neuvottelujärjestönä on Pro.

Tiedotamme, kun sopimusneuvottelut alkavat uudelleen. Valtion neuvotteluihin liittyvän uutisoinnin löydät kootusti Pron verkkosivuilta.