Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsen- ja tukipalvelutiimiin

Jäsenpalveluassistenttia

Tehtävääsi kuuluu liiton jäsenrekisteristä vastaaminen ja työttömyyskassan asiamiehenä toimiminen. Hoidat taloushallinnon tehtäviä ja osallistut tapahtumien järjestelyihin. Tuotat jäsenhankintasisältöjä, valmistelet kyselyitä, neuvottelet jäsenetuja ja teet sisältöä liiton verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan. Olet aktiivisesti mukana jäsenhankinnassa ja -tapahtumissa.  

Toivomme, että sinulla on tradenomin (AMK) tutkinto tai vastaava tutkinto. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat Microsoft Office 360 -ympäristössä ja digitaaliset sisällöntuotannon työkalut. Suulliset ja kirjalliset suomen kielen taitosi ovat kiitettävät. Olet määrätietoinen, yhteistyökykyinen, työhön sitoutunut taitava asiakaspalvelija. Hoidat tehtävät täsmällisesti, myös paineen alla. Sinussa on ripaus markkinointihenkisyyttä. Muutaman vuoden työkokemus henkilöstöjärjestöstä ja jäsenrekisterin hoidosta luetaan eduksi.  

Tarjoamme paikan, jossa voit käyttää ja kehittää monipuolisesti omaa osaamistasi ja ammattitaitoa osana kasvavaa ja kehittyvää pelastusalojen ammattijärjestöä.

Toimistomme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyspalvelut ja liikunta- ja kulttuuriedun. 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 13.9.2022 mennessä osoitteeseen toimisto@spal.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa jäsenpalveluassistentti Liisa Haimi, puh. 045 657 6883, ma-pe klo 9 – 12.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on Suomen suurin pelastusalojen ammattiliitto ja työelämän edunvalvoja. Tehtävämme on edistää pelastustoimen henkilöstön, ensihoidon ja hätäkeskusammattilaisten työoloja ja hyvinvointia. Toimimme ensilinjan auttajien yhteisönä, johon kuuluu yli 5 000 jäsentä ja 31 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.