Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tunnetko sinä SPALin jäsenen, joka on edistänyt oman liittonsa ja jäsenyhdistyksensä tulevaisuutta aktiivisella toiminnallaan?  Onko hänellä innokas ja kehittävä ote sekä katse tulevaisuudessa?

Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininnan saajaksi etsitään henkilöä, joka on alle 35-vuotias ja toiminut aktiivisesti STTK:laisessa ammattiliitossa. Ehdokas voi olla myös liiton aktiivinen opiskelijajäsen.

Etsitty henkilö on uudistaja ja tuo rohkeitakin näkemyksiä esiin rakentavassa ja yhteisöllisessä hengessä. Hän toimii oikeudenmukaisesti ja edistää oman ammattiliittonsa tavoitteita. Tärkeintä on avoin asenne ja asioihin tarttuminen.

Kuka tahansa SPALin jäsen voi ehdottaa toista SPALin jäsentä Tulevaisuuden Tekijä -kunniamaininnan saajaksi. Ehdotukset tehdään STTK:n nettisivulla olevalla lomakkeella osoitteessa www.sttk.fi/tulevaisuudentekija.

STTK:n Tulevaisuuden Tekijä kunniamaininnan saaja julkistetaan 3.12.2022 STTK:n Vaikuttajafoorumi -tapahtumassa.

Valintaraati tekee päätöksen

Tulevaisuuden tekijä -kunnianmaininnan saajasta päättää ennalta nimetty valintaraati. Päätöstä tehtäessä valintaraati ei tiedä ehdokkaiden nimeä, sukupuolta, asuinaluetta tai ammattiliittoa. Valintaraadissa on STTK:n yhteistyökumppaneita sekä STTK:laisten liittojen toimijoita.

Ensimmäinen Tulevaisuuden tekijä -kunniamaininta annettiin vuonna 2020. STTK:n Tulevaisuuden Tekijä –kunniamaininnan valmistelussa on toiminut työryhmä, jonka jäseniä on ollut liittojen nuorisovastaavia, STTK:n henkilökuntaa sekä asiantuntija Riikka Töytäri. Töytärin referensseinä on mm. Vuoden Positiivinen suomalainen -palkinnon taustaryhmän jäsenyys.