Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin viestintätiimiin

Viestinnän asiantuntijaa

Meillä pääset toteuttamaan Suomen suurimman pelastusalojen ammattiliiton jäsenlähtöistä missiota ja strategiaa. Työskentelet yhteiskunnalle merkittävän toimialan henkilöstön hyväksi ja edistät viestinnän ja vaikuttamisen keinoin pelastuslaitosten työntekijöiden, ensihoitajien ja hätäkeskusammattilaisten työelämän hyvinvointia ja etuja.

Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti viestinnän operatiivinen suunnittelu ja toteutus. Vaikutat viestinnällä ja tuotat edunvalvontatyötämme edistäviä sisältöjä jäsenistölle, medialle ja muille keskeisille sidosryhmille.

  • Kirjoitat uutisia, artikkeleita ja mediatiedotteita sekä muita tekstisisältöjä ammattilaisen otteella ja erinomaisella suomen kielellä.
  • Suunnittelet, tuotat ja päivität sisältöjä sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille ja muihin viestinnän kanaviin.
  • Toteutat edunvalvontaa ja jäsenhankintaa tukevia kampanjoita ja osallistut tapahtumaviestintään ja -toteutukseen.
  • Käytät sujuvasti yleisimpiä viestinnän järjestelmiä ja työkaluja (WordPress, Photoshop, InDesign) sekä toimisto-ohjelmia.

Ymmärrät viestinnän ja vaikuttamisen merkityksen osana edunvalvontaorganisaation strategian toteutusta ja toimintaa. Työskentelet tehokkaasti ja tavoitteellisesti viestinnän ammattilaisen työotteella ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Omaat työkokemusta edellä mainituista viestinnän osaamisalueista vähintään kahden vuoden ajalta. Olet mahdollisesti työskennellyt henkilöstöjärjestössä, edunvalvontaorganisaatiossa tai viestintätehtävissä, joista saatu kokemus auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Omaat korkeakoulututkinnon, mielellään viestinnästä, markkinoinnista tai journalistiikasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen viestinnän tehtävän ja työyhteisön, jossa asiantuntijuuttasi arvostetaan.  Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun. Työskentelemme joustavasti hybridimallilla. Toimipisteemme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Toimi ripeästi, sillä käynnistämme haastattelut potentiaalisten ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä. Aloitat tehtävässäsi mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi viimeistään 7.9.2022 mennessä osoitteeseen toimisto@spal.fi. Lisätietoja tehtävästä ja SPALista antaa viestintäjohtaja Tuula Kukonlehto, puh. 0400 352 709, ma-pe klo 9 – 12.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on Suomen suurin pelastusalojen ammattiliitto ja työelämän edunvalvoja. Tehtävämme on edistää pelastustoimen henkilöstön, ensihoidon ja hätäkeskusammattilaisten työoloja ja hyvinvointia. Toimimme ensilinjan auttajien yhteisönä, johon kuuluu yli 5 000 jäsentä ja 31 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.