Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL on hyväksytty Public Services Internationalin (PSI) ja European Public Service Unionin (EPSU) jäseneksi. Jäsenyys astuu voimaan 1. elokuuta 2022.

Public Services International on maailmanlaajuinen julkisten palvelujen työntekijöiden ammattiliittojen keskusjärjestö. PSI edustaa 300 miljoonaa julkisen sektorin työntekijää ja 700 ammattijärjestöä 154 maasta. PSI puolustaa ammattiliittojen ja työntekijöiden oikeuksia sekä laadukkaiden julkisten palvelujen saatavuutta.

European Public Service Union kokoaa yhteen ammattiliitot ympäri Eurooppaa ja edustaa kahdeksaa miljoonaa julkisen sektorin työntekijää. Järjestön tehtävänä on vaikuttaa työnantajiin, hallituksiin ja eurooppalaisiin instituutioihin, joiden toiminnalla ja päätöksillä on vaikutuksia työntekijöihin, heidän perheisiinsä ja yhteisöihin. EPSU toimii muutoksen ja uuden, sosiaalisen Euroopan puolesta.

PSIsta ja EPSUsta löydät lisätietoa oheisista linkeistä: https://publicservices.international/ ja https://www.epsu.org/