Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kunta-alan virka- ja työehtosopimuskiistan käsittelyyn nimetty sovittelulautakunta antaa sovintoehdotuksen tiistaina 10.5, kertoo lautakunnan puheenjohtaja Elina Pylkkänen.

SPALin liittohallitus varautuu pitämään keskiviikkona 11.5. kokouksen, jossa on käsitellään sovintoehdotusta ja neuvottelutilannetta.

Sovittelulautakunta on toiminut neljän viikon ajan, etsien mahdollisuutta sovintoehdotukseen. Työministeri Tuula Haatainen asetti lautakunnan sen jälkeen, kun palkansaajajärjestöt hylkäsivät valtakunnansovittelijan antaman sovintoesityksen maaliskuun lopulla.

Kunta-alalla SPALin jäseniä on Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus TS:n ja Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTEn piirissä. SPAL on osa Sote-neuvottelujärjestöä, jossa SPAL vastaa TS-neuvotteluista.