Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SPALin toimisto sai tammikuussa vahvistuksen, kun työmarkkina-asiantuntijan tehtävässä aloitti Mikko Laine.

Työmarkkina-asiantuntijan tehtäviin kuuluu jäsenten edunvalvonnallinen ohjaus sekä työsuhdeneuvonta ja -viestintä. Asiantuntija osallistuu myös koulutuksien ja tilaisuuksien suunnitteluun sekä työryhmätyöskentelyyn.

Työmarkkina-asiantuntija Mikko Laine

Laineella on pelastusalalta työkokemusta yli 15 vuoden ajalta. Hän valmistui pelastajakurssilta 2006, ja on työskennellyt Helsingin pelastuslaitoksella palomies-ensihoitajana ja pelastussukeltajana sekä viimeksi valvonnan suunnittelijana onnettomuuksien ehkäisyssä. Laine on suorittanut hallintotieteiden maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa.

Helsingin palohenkilöstö ry:ssä Laine toimi kuuden vuoden ajan pääluottamusmiehen ja luottamusmiehen tehtävissä.

– On mielenkiintoista aloittaa SPALissa työskentely nyt, kun pelastusala kehittyy ja sen hallinto uudistuu järjestämisvastuun siirtyessä hyvinvointialueille. Pystyn työmarkkina-asiantuntijan tehtävässä yhdistämään monipuolisesti osaamistani, jota on karttunut henkilöstön edustajan tehtävistä, työstäni pelastuslaitoksella sekä opinnoistani, sanoo Laine.