Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen toimeenpano on käynnistynyt. Palveluiden järjestämisestä vastaavat vuoden 2023 alusta alkaen 21 hyvinvointialuetta ja Helsingin kaupunki. Hyvinvointialueiden väliaikaiset valmisteluelimet (vatet) vastaavat toimeenpanosta siihen saakka, kunnes aluevaltuustot ja aluehallitukset aloittavat ensi vuoden alkupuolella.

SPAL järjestää 27.9. jäseninfon, jossa kerrotaan uudistuksen vaikutuksista SPALin jäseniin. Aiheena ovat myös muun muassa työ- ja virkaehtosopimusjärjestelmän tilanne, ensin kevään sopimusneuvottelut sekä aluevaalit.

Tilaisuus on suunnattu ensisijaisesti hyvinvointialueille siirtyville pelastustoimessa ja ensihoidossa työskenteleville SPALin henkilöstöedustajille ja jäsenille.

Jäseninfo järjestetään 27.9. klo 16.30 Teams-tapahtumana. Liittymislinkki tapahtumaan on 16.9. lähetetyssä SPALin sähköisessä jäsenuutiskirjeessä. SPAL on lähettänyt linkin myös suoraan SPALin jäsenyhdistysten puheenjohtajille, luottamusmiehille ja aktiiveille.

Katso tilaisuuden ohjelma tapahtumasivulta