Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin 8.4. järjestettävän koulutustilaisuuden aiheena on yhdistystoiminta, yhdistyslaki ja kokousmenettely. Teams-tilaisuutena järjestettävä koulutus on suunnattu SPALin jäsenyhdistyksien puheenjohtajille, luottamusmiehille, yhdistyksien hallituksen jäsenille ja muille aktiivijäsenille.

Yhdistystoiminnan perusteisiin perehdyttävä koulutus toteutetaan jäsenyhdistysten toiveesta. Ohjelmassa on muun muassa tietoa kokouskäytännöistä ja äänestysmenettelyistä. Koulutuksen tarkoituksena on tukea ja vahvistaa alueellista yhdistystoimintaa.

SPAL jatkaa koulutusten järjestämistä Teams-koulutuksina vallitsevasta koronatilanteesta johtuen. Seuraava SPALin toteuttama koulutus 20.5. käsittelee hätäkeskusten edunvalvonnan ajankohtaisasioita.

SPALin jäsenyhdistykset kartalla
SPALilla on 30 jäsenyhdistystä pelastustoimi-, ensihoito- ja hätäkeskustoimialoilla. Karttaan on merkitty yhdistysten toimialueiden pääpaikkakunnat.