Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Useat ammattiliittoon kuulumattomista ihmisistä toteavat, etteivät kuulu liittoon, koska kukaan ei ole kysynyt. Mitä jos Sinä kysyisit työkaverilta, kuulutko SPALiin?

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry:n jäsenyyttä kannattaa nyt suositella, sillä suosittelijana Sinut ja uusi jäsen palkitaan 20 euron arvoisilla S-ryhmän lahjakorteilla vuonna 2021.

SPALissa tehtävämme on rakentaa parempaa työelämää 24/7 palveleville ensilinjan auttajille – pelastusalan, ensihoidon ja hätäkeskusten henkilöstölle.

• Kerro työkaverille, miksi olet liittynyt ammattiliittoon ja mitä SPALin jäsenpalveluja ja -etuja olet hyödyntänyt. Jos jäsenpalvelut ja -etumme ovat Sinulle uusia, käy tutustumassa niihin täällä.
• SPALin sähköisessä liittymislomakkeessa on kohta Jäsenyyden suosittelija. Muistathan kertoa uudelle jäsenelle, että hän täyttää nimesi tähän kohtaan. Liittymislomakkeen löydät täältä.
• Lomakkeessa uuden jäsenen suosittelijaksi voi nimetä ja merkitä ainoastaan yhden henkilön.
• Toimitamme lahjakortin sinulle, kun ensimmäinen jäsenmaksutilitys on kirjautunut rekisteriin.
• Etu koskee uusia jäseniä, ei esimerkiksi opiskelijajäsenen vaihdosta yhdistysjäseneksi tai nykyisen jäsenen yhdistyksen vaihtoa.

Lue lisää SPALin jäsenetujen hyödyntämisestä täältä.

Jäsenhankintakilpailu yhdistyksille

Järjestämme vuonna 2021 SPALin jäsenyhdistyksille kilpailun, jossa voittajat palkitaan 1000 euron lahjakortilla. Ole Sinäkin osa voittajajoukkuetta, ja hanki SPALiin uusia jäseniä vuoden 2021 aikana!

SPALin jäsenyhdistykset on jaettu kolmeen kilpasarjaan jäsenmäärän perusteella:

Alle 100 jäsentä
100 – 200 jäsentä
Yli 200 jäsentä

Jokaisesta sarjasta palkitaan liittokokouksessa 2021 prosentuaalisesti eniten jäsenmäärää kasvattanut yhdistys. Yhdistysten jäsenhankintakilpailu on käynnissä 1.1. – 31.10.2021.

Lisätietoja: toimisto@spal.fi