Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suurin osa ammattiliittoon kuulumattomista ihmisistä toteaa, etteivät kuulu liittoon siksi, koska kukaan ei ole kysynyt. Mitä jos Sinä kysyisit työkaverilta kuulutko SPALiin?

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry:n jäsenyyttä kannattaa nyt suositella, sillä suosittelijana Sinut ja uusi jäsen palkitaan 20 euron arvoisilla lahjakorteilla vuonna 2021.

Kerro työkaverille miksi Sinä olet liittynyt ammattiliittoon ja mitä SPALin jäsenpalveluja ja -etuja sinä olet hyödyntänyt.

SPALin sähköisessä liittymislomakkeessa on kohta Jäsenyyden suosittelija. Muistathan kertoa uudelle jäsenelle, että täyttää nimesi tähän kohtaan. Lahjakortit toimitetaan sen jälkeen, kun ensimmäinen jäsenmaksutilitys on kirjautunut rekisteriin.

Järjestämme vuonna 2021 SPALin jäsenyhdistyksille kilpailun, jossa voittajat palkitaan 1000 euron lahjakortilla.
SPALin jäsenyhdistykset on jaettu kolmeen sarjaan jäsenmäärän perusteella:

  1. Alle 100 jäsentä
  2. 100-200 jäsentä
  3. Yli 200 jäsentä

Jokaisesta sarjasta palkitaan liittokokouksessa 2021 prosentuaalisesti eniten jäsenmäärää ajalla 1.1.-31.10.2021 kasvattanut jäsenyhdistys.

Uusien jäsenten hankkiminen on meidän kaikkien yhteinen tehtävä. Lue lisää SPALin jäsenyydestä ja jäseneduista verkkosivuiltamme www.spal.fi/jasenpalvelu/