Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassa JYTK ja Työttömyyskassa Statia sulautuvat JATTK-työttömyyskassaan. Uusi Työttömyyskassa Aaria aloittaa toimintansa 1.1.2021. Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry:n jäsenet ovat vakuutettuina tällä hetkellä JATTKissa.

Työttömyyskassa Aarian jäsenmaksu on 84 euroa vuodessa eli 7 euroa kuukaudessa. SPALin vapaajäsenille ja opiskelijajäsenille, jotka maksavat ainoastaan työttömyyskassan maksua, jäsenmaksu nousee 72 eurosta 84 euroon vuodessa. Muiden jäsenten jäsenmaksuun uuden työttömyyskassan aloitus ei vaikuta.

Yhdistyminen ei edellytä jäseniltämme mitään toimenpiteitä. Jäsenten kerryttämään työttömyysturvaan tai oikeuteen saada etuutta ei yhdistymisen vuoksi tule muutoksia.

Työttömyyskassa Aarian tavoitteena on vastata 2020-luvun haasteisiin palveluita ja toimintaa kehittämällä. Uudessa työttömyyskassassa yhdistyvät monipuolinen työttömyysturva-asiantuntijuus ja jäsenlähtöisyys toiminnan perustana. Aaria auttaa jäseniä kaikissa työttömyysturvaan liittyvissä kysymyksissä ajantasaiseen tietoon pohjaten ja perehtyen. Työttömyyskassa Aariassa on yhdistymisen jälkeen noin 110 000 jäsentä.

JATTK-työttömyyskassa palvelee sinua vuoden 2020 loppuun saakka. Mikäli sinulla on kysyttävää yhdistymisestä, otathan yhteyttä JATTK-työttömyyskassaan:

www.jattk.fi

asiakaspalvelu@jattk.fi
Puhelinpalvelu: 09 720 68 20 (avoinna ti klo 9:00-11:30, ke klo 12:00-14:00 ja to klo 9:00-11:30. Poikkeuksia loma-aikoina.)

Työttömyyskassa Aarian yhteystiedot 1.1.2021 alkaen:

Työttömyyskassa Aaria
Opastinsilta 8 B
00520 Helsinki
www.aariakassa.fi
asiakaspalvelu@aariakassa.fi

Huomioithan, että verkkosivut ja sähköpostiosoite ovat käytössä vasta 1.1.2021 alkaen.