Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SPALin toimisto otti käyttöön lokakuussa puhelurobotti Spalleron. Ensimmäiset puhelut soitettiin lokakuun lopussa, ja tuolloin jäsentietojaan päivitti 500 jäsentä. Marraskuun soittokierroksella saimme yli 1000 vastausta ammattinimikkeisiin ja toimipaikkoihin, mikä on upea määrä vastauksia! Suuri kiitos kaikille vastanneille!

Haluamme palvella jäseniä entistäkin paremmin. Jatkossakin Sinulle voi soittaa puhelurobotti Spallero. Kun saat soiton numerosta 09 8171 1949, kyseessä on automaattinen puhelu, joka voi koskea jäsentyytyväisyyttä, jäsentietojen päivittämistä tai vaikkapa laskutusasioita.
Spallero ei koskaan kysy esimerkiksi henkilötunnusta, pankkitunnuksia tai salasanoja.

Jäseniä palvelemme jatkossakin tuttuun tapaan jäsenpalvelussa myös puhelimitse puh. 09 867 8880, sähköpostilla, toimisto@spal.fi, ja SPALin chatissa. Muistathan, että voit päivittää jäsentietojasi jäsenpalveluiden verkkoasioinnissa https://www.spal.fi/jasentietojen-muuttaminen/

Lisätietoja: Järjestösihteeri Taina Salomäki, taina.salomaki@spal.fi