Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Puhelurobotti Spallero on soittanut ensimmäiset puhelunsa lokakuussa. Kun saat soiton numerosta 09 8171 1949, sinulle soittaa Spallero, Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry:n puhelurobotti.

Haluamme palvella jäseniä entistäkin paremmin. Kun Spallero soittaa, voi soitto koskea jäsentietojen päivittämistä, jäsentyytyväisyyskyselyä, tai vaikkapa laskutusasioita. Spallero ei koskaan kysy esimerkiksi henkilötunnusta, pankkitunnuksia tai salasanoja.

Jäseniä palvelemme jatkossakin tuttuun tapaan jäsenpalvelussa myös puhelimitse puh. 09 867 8880, sähköpostilla, toimisto@spal.fi, ja SPALin chatissa. Muistathan, että voit päivittää jäsentietojasi jäsenpalveluiden verkkoasioinnissa https://www.spal.fi/jasentietojen-muuttaminen/

Lisätietoja: Järjestösihteeri Taina Salomäki, taina.salomaki@spal.fi