Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry:n liittokokous pidetään 26.11.2020 Kuopiossa Original Sokos Hotel Puijonsarvessa. Kokous alkaa klo 12.00. Kokous järjestetään etäkokouksena. Fyysisesti läsnäolo-oikeus on yhdistyksen valtakirjan käyttäjällä ja puheenjohtajavaaliehdokkaalla. Etäkokoukseen verkon välityksellä voivat osallistua liiton jäsenet, kunniapuheenjohtaja, kunniajäsenet, yhteistyö- ja kannatusjäsenet.

Ilmoittautuminen

Kokoukseen ilmoittautuvat ennakkoon sekä fyysisesti paikan päälle saapuvat, että verkon kautta etäkokousta seuraavat. Pyydämme sitovat ilmoittautumiset viimeistään 26.10. mennessä tämän linkin kautta.
Liittokokouksessa on puheoikeus kaikilla liiton jäsenillä. Liittokokous myöntää erikseen puheoikeuden mahdollisille muille kokoukseen etänä osallistuville.

Valtakirjat tulee toimittaa täytettynä liittokokouspaikalle tai etänä osallistuttaessa toimiston sähköpostiin toimisto@spal.fi

Lisätietoja: Järjestön johtaja Kim Nikula puh. 040 716 1805, kim.nikula@spal.fi