Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjapalvelu. Yli 200 000 tarinaa – missä vain, milloin vain. Löydät monipuolisesta valikoimasta ääni- ja e-kirjoja jokaiseen makuun ja mielialaan – uutuuksia, bestsellereitä, dekkareita, elämäkertoja ja ajankohtaista kirjallisuutta – suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi.

Jäsenedun koodin voit lunastaa kirjautumalla SPALin extranet-sivustolle. Jäsenetu on voimassa 30.11.2020 saakka vain uusille Storytelin asiakkaille.

Ekstranetiin pääset kirjautumaan SPALin jäsenpalvelun verkkoasioinnin tunnuksillasi. Kirjautumistunnus on jäsennumerosi ja salasana eli sama tunnus millä kirjaudut jäsenpalvelujen verkkoasiointiin.

Jos sinulla ei ole verkkoasioinnin salasanaa, voit tilata sen ekstranetin kirjautumisikkunassa sähköpostiisi. Salasana lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut SPALin toimiston jäsenpalveluihin. Mikäli kirjautuminen ei jostain syystä onnistu, voit olla yhteydessä SPALin toimistoon osoitteeseen toimisto@spal.fi.

Lisätietoja SPALin jäsenedusta: https://www.spal.fi/storytel-aanikirjat/