Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Työturvallisuuskeskus TTK on käynnistänyt Palo- ja pelastusalan työturvallisuus ja työhyvinvointi -oppaan päivittämisen. Opaskirja ilmestyi alun perin 2011.

Päivitystyötä tekemään on koottu työryhmä, joka muodostuu Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijasta, työnantajan edustajista, järjestöjen edustajista ja työsuojelun asiantuntijoista. Työryhmän puheenjohtajana toimii SPALin järjestön johtaja Kim Nikula.

Valmisteluryhmä käynnisti työnsä syyskuun alussa ja sen on tarkoitus saada oppaan sisällön päivitykset ja mahdolliset uudistukset valmiiksi ensi kesään mennessä.

– Tämän jälkeen käynnistyy toinen vaihe, jossa ohjeet jalkautetaan pelastustoimen kentälle. Tavoitteenamme on, ettei tieto jää vain kirjan kansien väliin, vaan tulisi konkreettisesti hyödynnettyä pelastuslaitosten päivittäisessä toiminnassa, Nikula kertoo.

Teos ilmestyy Työturvallisuuskeskuksen työsuojeluoppaiden sarjassa.