Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sosiaali- ja terveysministeriö, valtiovarainministeriö ja sisäministeriö lähettivät kesäkuun puolivälissä lausunnolle sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistusta sekä maakuntien perustamista koskevat lakiluonnokset. Lausuntoaika päättyy 25. syyskuuta.

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL valmistelee lakiluonnoksista lausunnon määräaikaan mennessä.

Lausunnon valmistelun johdosta SPAL on lähettänyt 27. elokuuta jäsenyhdistyksille kyselyn, jossa pyydetään liiton aktiiveilta palautetta lakipakettiin liittyen. Webropol-kysely on osoitettu luottamusmiehille, jäsenyhdistysten puheenjohtajille ja liittohallituksen jäsenille.

Viimeistään 20. syyskuuta lähetetyt vastaukset huomioidaan SPALin lausunnossa mahdollisuuksien mukaan.