Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsenet saava 30 % alennusta Imatran kylpylän hotellihuoneista ja loma-asunnoista sunnuntain–torstain välillä. Majoitusvarauksen yhteydessä varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täyshoitoaterioista jäsenet saavat myös 30 % alennuksen.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö. Perjantaina ja lauantaina hotellihuoneiden ja loma-asuntojen alennus sekä majoitusvarauksen yhteydessä varattujen aterioiden alennukset ovat 10 %.

SPALin jäsenet saavat alennukset tekemällä varaukset Imatran kylpylän myyntipalvelun kautta (puh. 0300 780 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi). Varaus tulee tehdä liiton jäsenen nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Liiton jäsenyys todistetaan kylpylässä jäsenmobiililla tai jäsenkortilla.

Imatran kylpylä on avoinna 1.6.2020 alkaen klo 8–22 päivittäin. Tarkempia tietoja aukioloajoista ja ruokailuista löytyy Imatran kylpylän nettisivuilta www.imatrankylpyla.fi

Lisätietoja jäseneduista ja niiden hyödyntämisestä löydät SPALin jäsenmobiilista ja nettisivuilta. Jäsenmobiililla hyödynnät jäsenetujasi nopeimmin ja helpoimmin.


Lisätietoja: www.spal.fi > Jäsenpalvelu > Jäsenedut