Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pelastusalan ammattilaiset SPALin jäsenmobiilikorttia on uudistettu ja siihen on lisätty uutta sisältöä. Jatkossa jäsenmobiilissa julkaistaan myös liiton jäsenuutiskirjettä. Uusi jäsenmobiili julkaistiin tänään.

Uudesta jäsenmobiilista löytyvät liiton jäsenuutiskirjeen lisäksi jäsenedut, uutiset ja verkkolehti. SPALin jäsenuutiskirje julkaistaan jatkossa jäsenmobiilissa jokaisen kuukauden ensimmäisellä viikolla, heinäkuuta ja tammikuuta lukuun ottamatta.

Jäsenmobiililla voi ottaa yhteyttä liiton toimistoon ja ilmoittaa esimerkiksi yhteystietojen muutoksista sekä muista jäsenyyteen liittyvistä asioista. Lisäksi jäsenmobiilista löytyy apua työpaikan ongelmatilanteisiin.

Perinteisen jäsenkortin tapaan jäsenmobiililla todistetaan jäsenyys SPALissa. Se toimii matkavakuutuksen todistuksena silloinkin kun puhelimessa ei ole nettiyhteyttä.

Lisätietoja SPALin jäsenmobiilista: https://www.spal.fi/jasenmobiili/