Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Haku helmi – toukokuussa 2020 alkaville Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n Pysyvään muutokseen -kursseille on menneillään.

Pysyvään muutokseen -kurssilla tähtäimessä on elämäntaparemontti. Se on suunnattu henkilöille, jotka ovat tyytymättömiä omaan hyvinvointiinsa tai ovat huolissaan tulevasta terveydestään. Kurssilla käytetään psykologista lähestymistapaa, sillä pelkästään liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin kannustamalla ei saavuteta pitkäaikaisia vaikutuksia.

Kurssi muodostuu kolmesta erillisestä lähijaksosta, jotka kestävät yhteensä seitsemän vuorokautta. Aikuisen omavastuuosuus jaksoilla on 25 euroa vuorokausi, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Palomiesliitto avustaa jäseniään maksamalla 50 euroa omavastuuosuuden kokonaiskustannuksista, joten jäsenen maksettavaksi jää koko kurssista 125 euroa.

Kurssille haetaan sähköisellä lomakkeella PHT:n nettisivuilla https://pht.fi/aikuisille/. Valinnat tehdään jaksokohtaisesti taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Lue Pelastusalan ammattilainen lehdestä palomies Raine Rajalan kokemuksia Pysyvään muutokseen -kurssista.