Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Suomen Palomiesliitto SPAL ry:n liittokokous hyväksyi 28.11.2019 liittohallituksen esityksen mukaisesti liiton nimenmuutoksen. Liiton uusi nimi tulee olemaan yhdistysrekisteröinnin jälkeen Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry.

Palomiesliitto on tunnettu perustamisestaan saakka Suomen suurimpana pelastusalan ammattilaisten työelämän kehittäjänä ja edunvalvojana – palomiesten, ensihoitajien ja hätäkeskusten työntekijöiden yhteisenä liittona.

Liittokokouksessa liiton nimen uudistuksen tarpeellisuudesta oltiin yhtä mieltä.

– Suomen Palomiesliitto on kunniakas nimi ja palvellut tavoitteitamme hyvin. Nyt on kuitenkin aika ottaa askel eteenpäin ja uudistaa liittomme nimi. Uusi nimi kuvastaa pelastusalan ammattilaisista koostuvan jäsenistömme yhtenäisyyttä ja saumatonta yhteistyötä hälytystehtävissä ja koko pelastustoimen ketjussa, Suomen Palomiesliiton edunvalvontajohtaja Pasi Jaakkola toteaa.

Nimenmuutoksen ja sen edellyttämän sääntömuutoksen liitto toimittaa rekisteröitäväksi Patentti- ja rekisterihallitukseen. Nimenmuutos otetaan käyttöön virallisen rekisteröinnin jälkeen, arviolta vuoden 2020 alussa. Samassa yhteydessä uudistetaan liiton visuaalinen brändi-ilme. Sääntömuutoksen hyväksynnän jälkeen liiton jäsenet ovat Suomen pelastusalan ammattilaiset SPAL ry:n jäseniä.

Lisätietoja:
Edunvalvontajohtaja Pasi Jaakkola, etunimi.sukunimi@palomiesliitto.fi