Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Löytyykö puhelimestasi Palomiesliiton mobiilijäsenkortti? Tilaamalla jäsenkortin liiton toimistosta varmistat, että jäsenetusi kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Kortilla todistat jäsenyytesi ja käytät jäsenetuja, luet liiton tiedotteet ja Pelastusalan ammattilainen -verkkolehden. Kortti toimii myös matkavakuutustodistuksena sekä kotimaassa että ulkomailla.

Pystyt soittamaan suoraan vakuutusyhtiöösi Ifiin ongelman ilmetessä matkoilla. Kortti ei vaadi päällä olevaa nettiyhteyttä, joten vakuutustiedot näkyvät silloinkin, kun puhelin on offline-tilassa.

Mobiilikortti yhdistää sinut helposti Palomiesliiton jäsenpalveluun. Voit ilmoittaa esimerkiksi työpaikan ja jäsenyhdistyksen vaihdoksista, yhteystietojesi muutoksista sekä muista jäsenyyteesi liittyvistä asioista.

Näin tilaat mobiilijäsenkortin

Tilaa mobiilijäsenkortti sähköpostitse Palomiesliiton toimistosta, toimisto@palomiesliitto.fi. Ilmoita samalla puhelinnumerosi, johon haluat kortin ladata. Lähetämme sinulle tekstiviestin, jossa on sovelluksen latauslinkki.

Korttisovellus tallentuu iPhone-, Android- ja Windows-puhelimien ruuduille nimellä ”SPAL”. Kuvakkeena on Palomiesliiton tunnus.

Kortti voidaan asentaa vain yhteen puhelimeen kerrallaan. Kun vaihdat puhelinta, tilaa kortin latauslinkki uudestaan liiton toimistosta.