Löytyykö puhelimestasi Palomiesliiton mobiilijäsenkortti? Tilaamalla jäsenkortin liiton toimistosta varmistat, että jäsenetusi kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin.

Kortilla todistat jäsenyytesi ja käytät jäsenetuja, luet liiton tiedotteet ja Pelastusalan ammattilainen -verkkolehden. Kortti toimii myös matkavakuutustodistuksena sekä kotimaassa että ulkomailla.

Pystyt soittamaan suoraan vakuutusyhtiöösi Ifiin ongelman ilmetessä matkoilla. Kortti ei vaadi päällä olevaa nettiyhteyttä, joten vakuutustiedot näkyvät silloinkin, kun puhelin on offline-tilassa.

Mobiilikortti yhdistää sinut helposti Palomiesliiton jäsenpalveluun. Voit ilmoittaa esimerkiksi työpaikan ja jäsenyhdistyksen vaihdoksista, yhteystietojesi muutoksista sekä muista jäsenyyteesi liittyvistä asioista.

Näin tilaat mobiilijäsenkortin

Tilaa mobiilijäsenkortti sähköpostitse Palomiesliiton toimistosta, toimisto@palomiesliitto.fi. Ilmoita samalla puhelinnumerosi, johon haluat kortin ladata. Lähetämme sinulle tekstiviestin, jossa on sovelluksen latauslinkki.

Korttisovellus tallentuu iPhone-, Android- ja Windows-puhelimien ruuduille nimellä ”SPAL”. Kuvakkeena on Palomiesliiton tunnus.

Kortti voidaan asentaa vain yhteen puhelimeen kerrallaan. Kun vaihdat puhelinta, tilaa kortin latauslinkki uudestaan liiton toimistosta.