Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Kokoamme yhteen auttamisen ammattilaiset

Matkaedut

Liittomme jäsenenä saat etuja loman viettoon ja vapaa-aikaan muun muassa laivamatkoista ja loma-asunnoista.

Imatran kylpylä

Imatran kylpylä myöntää SPALin jäsenille sunnuntain–torstain välillä 30 % alennusta hotellihuoneiden ja loma-asuntojen päivän hinnoista sekä majoitusvarauksen yhteydessä varatuista normaalihintaisista puolihoito- ja täyshoitoaterioista.

Perjantaina ja lauantaina hotellihuoneiden ja loma-asuntojen alennus sekä varauksen yhteydessä varattujen aterioiden alennukset ovat 10 %.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen ja kylpylä Taikametsän käyttö.

Alennukset saa vain Imatran Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista, (puh. 0300 780 502 tai myynti@imatrankylpyla.fi).

Covid-19 tilanne
Ajankohtaiset tiedot löydät Imatran kylpylän nettisivuilta www.imatrankylpyla.fi

Varausehdot
Varaus tulee tehdä liiton jäsenen nimellä, ja liittoedusta tulee mainita varauksen teon yhteydessä. Alennus myönnetään, mikäli yksikin kunkin majoitustilan käyttäjistä on SPALin jäsen. Tämä osoitetaan jäsenkortilla palvelua käytettäessä.

Varauksia koskevat normaalit, päivän hintaa koskevat peruutus- ja maksuehdot. Alennukset eivät ole voimassa viikoilla 1–2, 8–10, 27 ja 52–53. Ne eivät koske Chalet-sviittejä, Villas-huoneistoja, ennalta maksettavia alennushintoja, tarjoushintoja tai muita varauskanavia. Alennushintaisia paikkoja on saatavilla rajoitetusti.

Holiday Club -kohteet

Saat vähintään 15 % alennuksen Holiday Clubin loma-asuntojen ja kylpylähotellien päivän hinnoista (sis. majoitus ja aamiaiset).

Vuokrauskohteet:
Holiday Club Saimaa hotelli, villas ja loma-asunnot
Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotelli ja loma-asunnot
Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot
Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot
Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot
Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot
Holiday Club Ylläs Saaga, hotelli ja chalets

Loma-asuntokohteet: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Levi, Ellivuori

Hotellivaraukset Holiday Club Online -varausjärjestelmän kautta varauskoodilla spal15 osoitteessa https://www.holidayclubresorts.com/fi/

Suomen Hostellijärjestö

SPAL on Suomen Hostellijärjestön jäsenjärjestö, joten SPALin jäsenenä olet oikeutettu Hostellijärjestön jäsenetuihin.

Voit tilata maksutta Suomen Hostellijärjestön kotimaan hostellikortin, joka oikeuttaa majoitusalennukseen Suomessa. Lisäksi saat kansainvälisen hostellikortin jäsenhintaan, kuukausittain ajankohtaisen uutiskirjeen sekä useita muita hostellikorttietuja Suomessa.

Katso Hostellijärjestön edut: https://www.hostellit.fi/hostellikortti/

Sokos Hotellit

S-ryhmän Sokos Hotellit ja Radisson Blu hotellit tarjoavat SPALin jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos Hotelleilla on Suomessa yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla sekä Pietarissa kolme ja Tallinnassa yksi hotelli. Lisäksi Suomessa on seitsemän Radisson Blu Hotellia.

Vapaa-ajan matkustusedut osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/liiton-jasenedut/

Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi & www.radissonblu.fi

Tallink Silja

Tallink Silja ja Club One tarjoavat SPALin jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi veloituksetta, suoraan kanta-asiakasohjelman keskimmäiselle Silver-tasolle. Silver-tason etuihin kuuluu mm. 20 % perusalennus sekä 35 % ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteistamme. Lisätietoa eduista https://www.tallinksilja.fi/fi/club-one.

Voit liity Club One asiakkaaksi osoitteessa https://www.tallinksilja.fi/club-one-erikoisliittyminen asiakasnumerolla: Suomen Palomiesliitto 14495.

Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, sinut siirretään Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi ja maininnan jäsenyydestäsi osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, jotta sinut rekisteröidään sopimusetuasiakkaaksi ja sinulle postitetaan tarvittaessa Silver-tason kortin.

Viking Line

Viking Line tarjoaa SPALin jäsenille risteilyalennuksia. Risteilyalennuksiin oikeuttavia arvokuponkeja on saatavana liiton toimistolta ja ekstranetistä. Sähköiset arvokupongit ovat ladattavissa liiton ekstranet-sivuilta kohdasta Tiedotteet > Viking Linen arvokupongit.

Arvokupongeilla saat risteilyistä alennusta jopa -50 % päivän hinnasta.

Vuokramökki Ähtärissä

SPALin jäsenet voivat vuokrata sesonkiajan ulkopuolella 20 prosentin alennuksella lomamökin Ähtärin matkailualueelta Moksulasta. 66 m2 mökissä on kolme huonetta ja kuusi vuodepaikkaa. Alennus ei ole voimassa kesä-, heinä-, ja elokuussa eikä koulujen syys-, talvi- ja hiihtolomilla.

Mökin läheisyydestä löytyvät Ähtäri Zoo eläinpuisto, kotieläntila, Flow Park, hotelli Mesikämmen, golf-kenttä, frisbeegolf-rata sekä loistavat ulkoilumaastot ja harrastusmahdollisuudet. Lähietäisyydellä on myös uimarantoja ja laavuja, joissa voi käydä istumassa iltaa ja paistelemassa makkaraa.

Varaukset ja lisätiedot: https://www.nettimokki.com/ahtari/8195
Tuomo Lamminaho, puh. 040 5813 688, etunimi.sukunimi@gmail.com

Takaisin jäsenetuihin