Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kunnissa ja kuntayhtymissä työskentelevät pelastustoimen työntekijät siirtyivät 1. päivä tammikuuta hyvinvointialueiden palvelukseen. Siirtyminen tapahtuu liikkeenluovutuksilla. Muutos ei koske Helsingin kaupunkia.

Kun hyvinvointialueet aloittavat toimintansa, paljon työntekijöitä ja heidän tietojaan siirtyy uusien työnantajien järjestelmiin. Virheet ovat tällöin mahdollisia, ja on syytä varautua mahdollisiin ongelmiin.

Työntekijän muistilista

Olemme laatineet SPALin jäsenten käyttöön hyvinvointialueille siirtyvän työntekijän muistilistan. Voit tutustua siihen täällä .

Lähin apu työpaikalla on oma luottamusmies

Ota yhteyttä työpaikkasi luottamusmieheen kysymyksissä ja epäselvissä asioissa. Luottamusmies tuntee työpaikkasi toimintatavat ja neuvottelee työnantajasi kanssa tarvittaessa. Paikallinen luottamusmies on itsekin alasi ammattilainen ja tuntee työehtosi. Luottamusmiesten yhteystiedot löydät täältä.

Tarkista, että sähköpostisi on oikein SPALin jäsenrekisterissä. Osalla työpaikan sähköpostiosoite voi muuttua vuodenvaihteessa. Mikäli käytät liitolta tulevassa viestinnässä työpaikkasi sähköpostiosoitetta, päivitä mahdollinen uusi sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä jatkossakin tärkeät viestit.