Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Teknisten sopimuksen neuvottelijat tapasivat tänään perjantaina iltapäivällä. Käsittelyssä olivat lomarahojen vapaaksi vaihtoa koskevat määräykset sekä TS-opas. Molempia käsiteltiin teknisten muutosten osalta.

– Olemme neuvotteluvalmiudessa sunnuntain, mikäli kutsu neuvottelupöytään tulee. Muutoin tapaamme maanantaina 30.3., edunvalvontajohtaja Pasi Jaakkola kertoo.

Kunta-alan virka- ja työehtosopimusten pääneuvotteluryhmä kokoontui myös tänään. Pääneuvotteluryhmän seuraava tapaaminen on sunnuntaina 29.3.

Nykyiset työ- ja virkaehtosopimukset päättyvät 31. maaliskuuta. Jos kunta-alalla päädytään tämän jälkeen sopimuksettomaan tilaan, pysyvät virkaehtosopimuksen ehdot jälkivaikutuksen vuoksi voimassa ja esimerkiksi paikalliset sopimukset ovat voimassa.

Lue SPALin neuvottelu-uutisia.